Smidesverkstad

Ljuskrona i smide, Säby.
Smidesverkstad i Stockholm

Välkommen till Allsvets Bygg & Smide i Stockholm AB. Experten på smide med lång erfarenhet och med stora kunskaper sedan 1993.

Från vår smidesverkstad i Stockholm kan vi erbjuda det mesta inom smideskonstruktion för både privatpersoner och företag. Vår grundidé är att vara delaktiga i ditt projekt och anpassa vårt arbete efter dina behov. Inga projekt inom smide är för stora eller för små för oss. Välkommen!

Smide av högsta kvalitet

Vi erbjuder smidesprodukter av hög kvalitet – räcken, trappor, balkar, skärmtak och mycket annat. I vår smidesverkstad kan vi även erbjuda inrednings- och servicesmide.

Vi erbjuder smidesprodukter av högsta kvalitet och tar oss även an de riktigt svåra uppdragen. Ett utvecklat kvalitetstänk, utomordentlig service och ett äkta intresse för våra kunders behov är grunden i verksamhet och vi lägger även stort fokus på både estetik, hållbarhet och miljötänk.

Tillsammans med dig kan vi lösa alla typer av smidesarbeten!

Produkter med breda användningsområden

Vi har en gedigen och varierad erfarenhet av byggnadssmide, inredningssmide och servicesmide i många former. Vi tillverkar och monterar smideskonstruktioner som kan användas i bygg-, service- eller inredningsprojekt. Med vår stora expertis inom smide och design ser vi till att du som kund får en kvalitativ slutprodukt som håller i generationer framåt.

Smide Stockholm – några fördelar

Det är ett hållbart material som tål alla väder och har låga underhållskostnader.
Med hjälp av smide går det att skapa sammansatta och mycket starka produkter.
Risken för sprickor och andra fel är litet då smide är fritt från porer.
Smide ger ett naturligt och vackert intryck och går att variera estetiskt på ett närmast obegränsat sätt.

Ett tätt samarbete med kunden

Vi tar självklart ansvar för att samtliga våra smidesprodukter och tjänster. Vi arbetar alltid nära kunden för att kunna leva upp till dina förväntningar. Men vi är givetvis också flexibla och kan ändra våra planer efter dina behov om det skulle behövas.

Vi bryr oss om miljön. Källsortering, hushållning med energi och råvaror samt transporter är några exempel på hur vi fokuserar på miljön

Byggnadssmide styrs av ett omfattande regelverk, där vi har alla de behörigheter som krävs. Se även sidan Certifieringar.

Smidesverkstad i Stockholm har brett utbud

Nedan är några av de produkter vi kan erbjuda våra kunder från vår smidesverkstad i Stockholm för både inomhus och utomhus projekt:

• Staket
Ett smidesstaket ger ett klassiskt och elegant intryck och höjer värdet på din bostad.

• Trappor
En trappa i smide är ett klockrent val för dig som vill hitta en egen stil där hemma. Endast fantasin sätter gränserna för våra smidestrappor.

• Räcken
Ett räcke i smide ger din balkong eller uteplats ett påkostat och gediget utseende.

• Balkkonstruktioner
Starka stommar i tåligt smide.

• Grindar
Vackert och klassiskt grindsmide ger ett bra första intryck till ditt hem. Snygg design och robust metall ger den rätta känslan.

• Balkonger
Oavsett hur din balkong eller hus ser ut så kan vi framställa ett balkongräcke som passar dina behov. Vi anpassar höjd och utformning efter dina önskemål.

• Trädgårdskonst
Gör din trädgård vackrare med konst i klassiskt smide. Endast fantasin sätter gränser.

• Burar, grindar och galler för hundar
Med hjälp av vårt smide kan du vara säker på att din bästa vän är trygg. Stabila burar, grindar och galler i kvalitativt smide.

• Båtbockar, båtvaggor, båtvagnar, båtslipar
Hos oss hittar du allt du behöver när det är dags att ta upp båten. Din båt står stadigt på produkter från vår smidesverkstad.

• Saknar du något?
Kontakta och rådfråga oss, så kan vi säkert skapa det också. Välkommen att pröva oss.

Några exempel:

Läs om fler projekt i våra artiklar under Aktuellt och Kunder & bilder.

Reperation av grävskopor. Läs mer…

Trappor och räcken både inne och ute. Läs mer…

Fönsterbågar renoverade i originalstil. Läs mer…

Exakt stomme för ljuskrona. Läs mer…

hus balkongräcke

Skräddarsytt balkongräcke för hus.

Stålbur

Stålburar i alla former och storlekar.

Allsvets Kristian Martilla svetsar cortenstål

Kontakta oss gärna med dina frågor

Allsvets Bygg & Smide i Stockholm AB står för kvalitativt smide i Stockholm sedan 1993. Vi svarar gärna på dina frågor om vad vi kan erbjuda inom smide i Stockholm, ger dig offerter på aktuella projekt och hjälper till med förslag på bra och funktionella smideslösningar.

Välkommen,
Kristian Marttila med personal.